Se og download din arbejdsportfolio (elev)

For at se de filer der ligger i din arbejdsportfolio, kan du gøre sådan:

1. Klik på SE PORTFOLIO i blokken 'Portfolio' til højre for at åbne den
  2. Hold musen over de de enkelte filer og vælg DOWNLOAD FIL eller GÅ TIL OPGAVE

Download fil vil downloade en kopi af din opgave. Gå til opgave vil føre dig til opgaven i forløbet.

Din arbejdsportfolio ‘går på tværs’ af de iPraxisforløb, du deltager i. Den kan derfor vise filer fra flere forløb.

Du kan også hente udvalgte filer ned ved at sætte flueben og derefter klikke DOWNLOAD VALGTE. Alternativt kan sorteres via 'tags', hvis opgaverne er oprettet med disse. Ønskes alle filer hentet ned klikkes DOWNLOAD ALLE. I begge tilfælde pakkes filerne i mapper som døbes efter forløb, og hentes ned i en zip-fil.

Du kan arbejde videre med filerne, og du kan også lægge dem i din præsentationsportfolio. Din lærer ved, hvilket værktøj skolen bruger til det.