Se og download elevens arbejdsportfolio (lærer)

Du kan som lærer se den enkelte elevs portfolio-filer ved at gøre sådan:

1. Stå i et iPraxisforløb, som eleven deltager i
  2. Klik på SE PORTFOLIO i blokken ’Portfolio’ til højre
  3. Klik på 'pil ned' i feltet 'Vælg bruger' og vælg elev
  4. Nu kan du se elevens portfolio

Du og eleven kan ved at køre musen hen over filerne vælge DOWNLOAD FIL eller GÅ TIL OPGAVE.

I kan også hente udvalgte filer ned ved at sætte flueben og derefter klikke DOWNLOAD VALGTE. Alternativt kan sorteres via 'tags', hvis opgaverne er oprettet med disse. Ønskes alle filer downloadet klikkes DOWNLOAD ALLE. I begge tilfælde pakkes filerne i mapper som døbes efter forløb, og hentes ned i en zip-fil.

Når filerne er hentet, kan I arbejde videre med dem og lægge dem i en præsentationsportfolio (værktøj hertil er op til den enkelte skole at vælge).