Se overblik over elevernes besvarelser i et iPraxisforløb (lærer)

For at se et overblik over elevernes opgaver i et iPraxis-forløb, kan du gøre følgende:

1. Gå til forløbet.

2. Klik på 'Oversigt over elever' i blokken 'Indstillinger' ('Oversigt over elever' kan også hedde 'Brugere' og 'Deltagere' som neden for, eller noget lignende).

PRA - SUP - se overblik over elevernes besvarelser 1

3. Klik på linien med den enkelte elevs navn. Herefter åbnes elevens profilside.

PRA - SUP - se overblik over elevernes besvarelser 2

4. Under overskriften 'Rapporter' finder du 'Komplet rapport' - klik her.PRA - SUP - se overblik over elevernes besvarelser 3

På den side der nu fremkommer, kan du både få et overblik over elevens aktiviteter og få mere detaljerede oplysninger om de enkelte besvarelser.