Tilknyt Unilogin til din profil

Tilknyt Unilogin

For at tilknytte Unilogin til din eksisterende profil på praxisOnline skal du gøre følgende:

1. Log på her med din e-mail og dit password.
2. Klik på din profil øverst til højre og vælg derefter ”Se og rediger profil

3. Scroll ned og klik på Unilogin knappen. Følg derefter instruktionerne på skærmen

Tilknyt unilogin

4. Hvis du allerede er logget ind med et Unilogin vil det blive tilknyttet din profil.
Hvis ikke, så får du mulighed for at logge ind med Unilogin.

5. Nu vil knappen være slået til og du kan se dit Unilogin og din tilknytning.

Hvis din skole har købt licenser til andre materialer vil du også have adgang til dem, når du har tilknyttet dit Unilogin.

Hvis du får en fejl om at dit Unilogin allerede er tilknyttet en bruger skal du kontakte vores support på support@praxis.dk. Vi har brug for dit fulde navn og Unilogin brugernavn for at kunne hjælpe.