Upload til arbejdsportfolio (elev)

For at lægge filer (fx Word, PowerPoint, foto m.fl.) i din arbejdsportfolio, kan du gøre sådan:

1. Klik på UPLOAD TIL PORTFOLIO i blokken 'Portfolio' til højre
  2. Du har 3 muligheder i forhold til at vælge placering
    Vælg placering ved at klikke på 'pil ned' i feltet under 'Vælg placering'
    - 'iPraxisforløb': hvis du ønsker at placerer din fil/dine filer i et forløb, du allerede er tilknyttet. Du vælger iPraxisforløb ved at klikke 'pil ned' i feltet under 'Vælg iPraxisforløb'
    - 'Portfoliomappe': hvis du ønsker at placere din fil/dine filer i et mappe, du selv har oprettet tidligere. Du vælger portfoliomappe ved at klikke 'pil ned' i feltet under 'Vælg en portfoliomappe'
    - 'Opret ny portfoliomappe': hvis du ønsker at oprette en helt ny mappe, hvor du kan placere din fil/dine filer. Du skriver et navn til portfoliomappen i feltet under 'Opret nu portfoliomappe'
  3. Du kan nu trække filer ind i feltet med den store pil. Alternativ kan du klikke på området, klikke på 'Upload en fil' > 'Vælg fil' > finde filen i din stifinder > 'UPLOAD FIL'
  4. Husk at klikke GEM til sidst

Din fil/dine filer er nu placeret i din arbejdsportfolio. Du kan altid tilføje flere, slette eller downloade dem, så du kan arbejde videre med filerne. Fx kan du lægge dem i din præsentationsportfolio. Din lærer ved, hvilket værktøj skolen bruger til det.